Interieurbouw Ede

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Ede

Bent u in regio Ede op zoek naar een specialist op het gebied van interieurbouw? Zoek dan niet verder, maar maak een afspraak met LEV Interieurbouw. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in interieurbouw. Wij bieden onze diensten aan zowel bedrijven als particulieren die op zoek zijn naar op maat gemaakte meubels. Denk aan een nieuwe winkelinrichting, inbouwkast, kantoorinrichting, keuken, inloopkast, beursstand of beurs onderdelen. Wij hebben alle kennis, vaardigheden en materialen in huis om een prachtig maatwerk product af te leveren. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak tijdens het productieproces? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Het ontwerp van uw maatwerk meubel in Ede

Een goed ontwerp ligt aan de basis van een mooi product. Onze interieurdesigner zal daarom beginnen met een ontwerp. Wij baseren het ontwerp op uw wensen en ideeën. De interieurontwerper gaat vooraf in gesprek met u in Ede. We brengen zo uw wensen en ideeën in kaart en maken een ontwerp. De duidelijke 3D tekening leggen we aan u voor, waarna u deze kunt keuren. Gaat u akkoord? Dan starten wij met het productieproces.

Ons productieproces

Wij zijn een compacte en flexibele meubelmakerij. Dit geeft ons het voordeel om snel te kunnen schakelen tussen verschillende projecten. Kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid zijn het uitgangspunt bij onze projecten. Laat ons weten voor welk project u onze meubelmaker wilt inschakelen in Ede. Wij realiseren bijvoorbeeld:

 • Volledige kantoorinrichtingen
 • Een op maat gemaakte interieur voor horecagelegenheden
 • Een beursstand en beurs onderdelen
 • Een nieuwe winkelinrichting met bijvoorbeeld winkeldisplays
 • Een keuken op maat of custom meubels
 • Een inloopkast, inbouwkast of schuifdeurkast op maat

Geavanceerde machines als een CNC-machine en kantenbandmachine worden ingezet om het gewenste resultaat te realiseren. Ieder product wordt voordat het bij u in Ede wordt afgeleverd, grondig getest en gemonteerd.

De voordelen van LEV Interieurbouw in Ede

Wilt u een nieuwe winkelinrichting, kantoorinrichting, horeca interieur of woninginrichting in Ede laten realiseren? Twijfel dan niet, maar schakel LEV Interieurbouw in. Wij kenmerken ons door het volgende:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Neem contact met ons op voor meubels op maat

Wilt u onze meubelmaker inschakelen voor het verwezenlijken van een nieuwe kantoorinrichting, woninginrichting, winkelinrichting of horeca interieur in Ede? Of wilt u eerste een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat het ons weten via telefoonnummer 085-2220989 of e-mailadres [email protected]. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor de interieurbouw in Ede.