Interieurbouw Soest

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Soest

Bent u eigenaar van een winkel, kantoor, horecazaak of woning in Soest? En is het de hoogste tijd uw pand van nieuw interieur, of een nieuwe inrichting, te voorzien? Met LEV Interieurbouw zou u wat dit betreft voor een echte totaalspecialist kiezen. Het is namelijk zo dat wij alle expertise in huis hebben voor het ontwikkelen van een uniek ontwerp, maar ook voor de productie en de realisatie ervan. Onder onze specialisaties voor de zakelijke markt valt ook de productie van beursstands en beursonderdelen. Particulieren uit Soest kunnen bij ons uitstekend terecht voor het vervaardigen van een keuken, losse meubels en inbouw-, inloop- en schuifdeurkasten. Bij LEV is het vanzelfsprekend dat alles op maat wordt gemaakt en geleverd. Hieronder leest u meer informatie over onze werkwijze en diensten.

Werkwijze voor productie meubels

Wanneer wij voor u, na uw wensen en eisen nauwkeurig te hebben verwerkt, tot een design zijn gekomen, dan wordt dit u getoond via uiterst realistische (3D-)animaties. In deze fase kunt u nog altijd wijzigingen aangeven, die wij vervolgens doorvoeren. Nadat u akkoord gaat met een ontwerp bewerkstelligen wij in onze geavanceerde werkplaats de productie ervan. Daarna vervoeren we alle producten naar uw pand in Soest, maar niet voordat alles eerst uitvoerig (en succesvol) is getest.

Onze diensten in de omgeving van Soest

Bij klanten uit de omgeving van Soest staat LEV Interieurbouw bekend om zijn veelzijdigheid. Dit uit zich in een groot aantal verschillende diensten op het gebied van inrichting en interieur. Zo kunt u ons inschakelen voor deze services:

 • Ontwerp van interieur en het perfectionering van interieurdesigns
 • Inrichting en interieur voor horecagelegenheden en winkels
 • Volledige kantoorinrichtingen, inclusief interieur
 • Productie van inbouwkasten, inloopkasten en schuifdeurkasten; alles op maat
 • Als meubelmakerij produceren wij meubels op maat
 • Deskundig in de keukenbouw, wederom volledig op basis van maatwerk
 • Winkeldisplays
 • Productie van beursstands en beursonderdelen

Heeft u met betrekking tot interieurbouw een klus in gedachten en ziet u deze niet in bovenstaand overzicht vermeld staan? Geen zorgen, de kans is groot dat we u toch van dienst kunnen zijn. Neem voor de zekerheid even contact met ons op, dan bent u snel op de hoogte van de mogelijkheden.

Waarin onderscheidt LEV zich?

Bent u in het bezit van een winkel, een horeca-etablissement of een kantoorpand in of nabij Soest? Wanneer u een nieuw interieur of een nieuwe inrichting wilt, dan maakt u een goede keuze met het inschakelen van LEV Interieurbouw. Dit om de volgende redenen:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overweegt u inderdaad om LEV Interieurbouw in te zetten voor nieuw interieur voor uw pand in Soest? U zou een verstandige keuze maken, want voor het ontwerpen, produceren en monteren beschikken wij over alle benodigde kwaliteiten. Als u even contact met ons opneemt, dan kunnen we al snel uw wensen en eisen doornemen. Bel 085-2220989 of stuur een e-mail naar [email protected] om het eerste contact te leggen. Wij kijken er naar uit uw project op het gebied van inrichting of interieurbouw in Soest tot een fraai resultaat te brengen.