Interieurbouw Almere

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Almere

LEV Interieurbouw uit Almere richt zich op het ontwerpen, produceren en realiseren van interieuronderdelen. In de zakelijke markt houdt dit bijvoorbeeld de inrichting in voor horecazaken, winkels (ook winkeldisplays), kantoren en beursstands. Particulieren kunnen bij ons uitstekend terecht voor onder meer de vervaardiging van keukens, losse meubels en inbouw-, schuifdeur- en inloopkasten. Waarmee we u ook van dienst mogen zijn, kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid zijn eigenschappen waar wij om bekend staan.

Ontwerp voor interieur in Almere

Heeft u nog geen ontwerp voor uw nieuwe interieur? Geen probleem, want nadat u uw wensen heeft doorgegeven komen wij met een interieurdesign dat daar op aansluit. Middels geavanceerde (3D-)tekeningen leggen wij dit vervolgens aan u voor. In onze werkplaats in Almere zorgen we daarna dat uw aanvraag realiteit wordt.

Ons uitgebalanceerde machinepark ondersteunt ons daarbij. Voor het bij ons de deur uitgaat wordt uiteraard eerst alles nog zorgvuldig getest. Lees verder om erachter te komen voor welke toepassingen wij voornamelijk worden ingezet in en nabij Almere.

Waarvoor zijn wij in en rond Almere inzetbaar?

In de interieurbouw zijn wij in de omgeving van Almere voor onder andere de volgende doeleinden inzetbaar:

 • Het ontwerpen van interieur en het volbrengen van interieurdesigns
 • Interieur en inrichting voor de horeca en winkels
 • Kantoorinrichting inclusief interieur
 • Het vervaardigen van kasten op maat, waaronder inbouwkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten
 • Als meubelmakerij maken wij uw meubels op maat
 • Specialist in de keukenbouw, wederom geheel voor u op maat
 • Displays voor bij u in de winkel
 • De productie van beursstands en beursonderdelen

Vindt u het door u beoogde project niet terug in bovenstaand overzicht? Neemt u dan voor de zekerheid toch contact met ons op. Er bestaat namelijk een grote kans dat wij uw interieurbouw toch kunnen verwezenlijken.

Hoe LEV zich onderscheidt qua werkwijze

Of u nu uw interieur wenst te laten ontwerpen voor een horecagelegenheid of een kantoorpand, de specialisten van LEV Interieurbouw brengen uw project tot een goed einde. Wanneer u ons inschakelt voor uw project in Almere, dan profiteert u in ieder geval van de volgende aspecten:

 • Al ruim 20 jaar een gezaghebbende factor in de interieurbranche in het algemeen en in de winkeldisplays in het bijzonder
 • Alles wordt op maat voor u geproduceerd
 • Wij hebben de beschikking over een geavanceerd machinepark voor het op maat maken van uw winkeldisplays
 • Breed en snel inzetbaar
 • Totaalspecialist voor het design, de productie én de montage

Hieronder leest u hoe u contact met ons kunt opnemen, bijvoorbeeld voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor interieurbouw in Almere

Wenst u LEV Interieurbouw in te zetten voor het ontwerpen, produceren en installeren van uw nieuwe interieur in Almere? En wilt u dan ook meer informatie ontvangen over onze werkwijze en bijvoorbeeld een schatting van de te verwachten kosten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 085-2220989 of een e-mail te sturen naar [email protected]. U zult snel merken dat u bij het in Almere gevestigde LEV Interieurbouw de juiste specialisten treft.