Meubelmakerij

LEV INTERIEURBOUW

Meubelmakerij

LEV Interieurbouw biedt u diverse mogelijkheden als het gaat om interieur design en het op maat laten maken van meubels in onze meubelmakerij. Om perfect gehoor te kunnen geven aan uw specifieke eisen en wensen, ontwerpen en produceren wij in onze meubelmakerij voor u meubels op maat die echt passen in uw interieur. Daarom lopen wij van A tot Z het traject met u door en wordt ieder detail vooraf besproken. Heeft u zelf al een goed idee, of heeft u juist helemaal geen idee? Laat u door ons inspireren en informeer naar de (bijna) onbeperkte mogelijkheden voor maatwerk meubels uit de meubelmakerij van LEV Interieurbouw.

Meubelmakerij op maat

Tafels, stoelen, kasten, rekken, room dividers, badkamer- en keukenmeubilair. Wij maken alle soorten meubels in onze meubelmakerij op maat en stilistisch volledig passend in uw interieur. Hoe gaan wij hierbij te werk? Onze ervaren meubelmakers en interieurdesigners nemen eerst met u de wensen door over wat voor meubels u gemaakt wilt hebben. Vervolgens maken wij een ontwerp en leggen dit aan de hand van (3D-)tekeningen aan u voor. Zodra het ontwerp aan uw wensen voldoet en u hierop akkoord geeft, starten wij met de bouw van uw meubels. Wij maken de meubels grotendeels in onze meubelmakerij in Almere. Als ze gereed zijn, ondergaan de meubels nog een grondige laatste keuring voordat ze onze meubelmakerij verlaten. Tot slot leveren we ze netjes bij u af en/of bouwen wij de meubels keurig bij in.

Maatwerk ontwerpen en meubels uit onze meubelmakerij

LEV Interieurbouw biedt een breed scala aan maatwerk diensten voor interieurbouw voor kantoren, horecazaken, winkels en woningen. Wat kunnen onze meubelmakers zoal in onze meubelmakerij voor u maken? Eigenlijk alles. Onze meubelmakers maken alle soorten meubels voor u op maat, zoals maatwerk kasten, bureau’s, vergadertafels, eettafels, salontafels, badkamermeubilair, room dividers en displays. Indien gewenst kunnen wij zelfs een moderne maatwerk keuken voor uw ontwerpen en bouwen. Leg uw wensen voor aan onze meubelmakers en zij maken er een functioneel ontwerp voor.

Voordelen

  • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
  • Interieurontwerp en fabricage op maat
  • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
  • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
  • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

20 jaar ervaring maatwerk meubelmakerij

LEV Interieurbouw richt zich vanuit haar meubelmakerij op het creëren en realiseren van maatwerk meubels en hoge kwaliteit interieurs voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Naast het ontwerpen en vervaardigen van diverse soorten meubels, kunt u bij ons ook terecht voor winkelinrichting en de inrichting van horecazaken en CNC freeswerk in de meubelmakerij. Kwaliteit staat in al ons werk voorop, al ruim 15 jaar! Meubilair ontwerpen wij in overleg met u en maken wij op maat met behulp van ons moderne en professionele machinepark in voor het vervaardigen van meubilair in de meubelmakerij in Almere. Wij verzorgen het hele proces van A tot Z voor u. LEV Interieurbouw is een kleine en flexibel werkende organisatie. Dat maakt ons breed en snel inzetbaar voor al uw meubels. Wij leveren onze diensten met veel plezier door heel Nederland!

Maatwerk meubels en andere diensten

LEV Interieurbouw houdt zich vanuit de meubelmakerij in Almere bezig met veel meer dan uitsluitend het ontwerpen en bouwen van maatwerk meubels U kunt ons ook inschakelen voor onder andere:

  • Ontwerpen van interieur en interieurdesign
  • Interieur en inrichting voor de horeca en winkels
  • Keukenontwerp en keukenbouw op maat
  • Winkeldisplays
  • Productie van beursstands en beursonderdelen

Heeft u bijzondere wensen voor het laten maken van meubels? Samen met u bekijken wij de mogelijkheden voor een unieke en op maat ontworpen meubels

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze persoonlijke werkwijze? Wij vertellen u er graag meer over. En als u dat wilt, stellen wij een geheel vrijblijvende offerte voor uw nieuwe meubels voor u op. U kunt ons bellen via 085-2220989 of een e-mail te sturen naar [email protected]. LEV Interieurbouw en meubelmakerij helpt u graag met het ontwerpen en maken van uw nieuwe maatwerk meubels.