Inloopkasten op maat

LEV INTERIEURBOUW

Inloopkasten op maat

Naar goed Amerikaans voorbeeld is de populariteit van inloopkasten de laatste jaren enorm toegenomen. Bij veel mensen staat deze ideale en ruime ‘droomkast’ op de afvinklijst. Heeft u ook altijd al gedroomd van zo’n comfortabele inloopkast? En heeft u er de ruimte voor in uw huis? LEV Interieurbouw ontwerpt en bouwt alle inloopkasten voor elk interieur helemaal passend op maat naar uw wensen. Wij verzorgen het complete traject vanaf het idee, het ontwerp tot aan de productie en realisatie en de bouw van de kast(en) in uw pand. Een afwisseling van hang- en leggedeelten en praktische laden maakt de inloopkast compleet. U kunt uw inloopkast ook verfraaien met diverse accessoires, zoals een schoenenvak, een stropdassenrek, een garderobelift of een uittrekbare spiegel. U mag het zeggen, wij maken het!

Perfect passende inloopkast

Maakt u zich zorgen of zo’n inloopkast wel gaat passen in de ruimte die u hiervoor beschikbaar hebt? Dat kan natuurlijk omdat de ruimte misschien erg laag is of een schuin dak of schuine muur heeft. Geen probleem. We maken de inloopkasten volledig op maat, zodat ook uw ruimte geen beperking vormt. LEV interieurbouw kan u hierin perfect adviseren. Hoe gaan wij te werk? Onze ervaren interieurbouwers en interieurdesigners nemen eerst met u de wensen door over wat voor soort inloopkast u wilt hebben en waar deze moet komen in uw woning. Vervolgens maken wij een ontwerp en leggen dit aan de hand van (3D-)tekeningen aan u voor.

Zodra het ontwerp helemaal aan uw wensen voldoet en u hierop akkoord heeft gegeven, starten wij met de bouw van uw inloopkast. Wij produceren de inloopkast grotendeels in onze werkplaats in Almere. Als dat gereed is, ondergaat de kast nog een grondige keuring voordat deze ons pand verlaat. Tot slot bouwen wij de inloopkast in uw woning in.

Ontwerp en bouw maatwerk inloopkasten

LEV Interieurbouw biedt een breed scala aan maatwerk diensten voor interieurbouw voor kantoren, horecazaken, winkels en woningen. Wat kunnen wij zoal voor u maken? Eigenlijk alles. Wij maken alle soorten meubilair voor u op maat. Naast maatwerk inloopkasten, maken wij onder andere ook bureau’s, vergadertafels, eettafels, keukens, badkamermeubilair, room dividers en displays. Indien gewenst kunnen wij ook een moderne keuken voor uw ontwerpen en bouwen. Leg uw wensen aan ons voor en wij maken er een functioneel ontwerp voor.

Voordelen

  • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
  • Interieurontwerp en fabricage op maat
  • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
  • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
  • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

20 jaar ervaring met maatwerk inloopkasten en interieurs

LEV Interieurbouw richt zich op het creëren en realiseren van maatwerk en hoge kwaliteit interieurs voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Naast het ontwerpen en vervaardigen van diverse soorten kasten, zoals inloopkasten, inbouwkasten en schuifdeurkasten, kunt u hierbij denken aan winkelinrichting en de inrichting van horecazaken, losse meubels en CNC freeswerk. Kwaliteit staat in al ons werk voorop, al ruim 20 jaar!

Kasten, waaronder inloopkasten, ontwerpen wij in overleg met u en maken wij op maat met behulp van ons moderne en professionele machinepark voor het vervaardigen van meubilair in Almere. Wij verzorgen het hele proces van uw maatwerk kast vanaf het ontwerp tot aan de productie en de realisatie. LEV Interieurbouw is een kleine en flexibel werkende organisatie.

Dat maakt ons breed en snel inzetbaar voor al uw meubilair, waaronder kastenbouw. Wij leveren onze diensten met veel plezier door heel Nederland!

Maatwerk inloopkasten en andere diensten

LEV Interieurbouw houdt zich bezig met veel meer dan uitsluitend het ontwerpen en bouwen van inloopkasten en ander maatwerk meubilair. U kunt ons ook inschakelen voor onder andere:

Heeft u bijzondere wensen voor inloopkasten en andere opbergsystemen in uw woning? Wij adviseren u graag en denken met u mee over het ontwerp en de functionaliteit van de inloopkast. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden voor een uniek en op maat ontworpen inloopkast.

Hieronder leest u hoe u contact met ons kunt opnemen, bijvoorbeeld voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze persoonlijke werkwijze? Wij vertellen u er graag meer over. En als u dat wilt stellen wij een geheel vrijblijvende offerte voor uw nieuwe inloopkast voor u op. U kunt ons bellen via 085-2220989 of een e-mail te sturen naar [email protected]. LEV Interieurbouw helpt u graag met het ontwerpen en vervaardigen van uw nieuwe inloopkast voor uw woning.