Interieurbouw Alphen aan den Rijn

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Alphen aan den Rijn

Bent u in regio Alphen aan den Rijn op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in interieurbouw? Schakel dan de specialisten van LEV Interieurbouw in. Wij helpen bedrijven en particulieren aan een nieuw, maatwerk interieur van topkwaliteit. U kunt ons bijvoorbeeld een nieuwe winkelinrichting, meubel, inbouwkast, kantoorinrichting, keuken, inloopkast, beursstand of beurs onderdelen laten ontwerpen. Iedere meubel wordt op maat gemaakt, zodat hij perfect past. Bent u benieuwd geworden naar een ontwerp van onze interieurdesigner? Maak dan snel een afspraak met ons en laat uw wensen weten.

Het ontwerp van uw maatwerk meubel in Alphen aan den Rijn

Een goed ontwerp ligt aan de basis van een mooi product. Daarom zullen wij voordat wij aan de slag gaan met de productie een interieurontwerp maken. Onze interieurontwerper gaat vooraf met u in gesprek om uw wensen en ideeën in Alphen aan den Rijn in kaart te brengen. Vervolgens gaat hij aan de slag met het ontwerpen. Er wordt een duidelijke 3D tekening gemaakt die aan u wordt voorgelegd. Wanneer u akkoord gaat met dit ontwerp, zetten wij het productieproces in gang.

Ons productieproces

Omdat wij een compact bedrijf zijn en op flexibele wijze werken, zijn wij in staat om snel te schakelen tussen de verschillende projecten. Bij het realiseren van een product vinden wij de kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit erg belangrijk. Dit komt tot uiting wanneer u ons in Alphen aan den Rijn bijvoorbeeld inschakelt voor het maken van:

 • Volledige kantoorinrichtingen
 • Een op maat gemaakte interieur voor horecagelegenheden
 • Een beursstand en beurs onderdelen
 • Een nieuwe winkelinrichting met bijvoorbeeld winkeldisplays
 • Een keuken op maat of custom meubels
 • Een inloopkast, inbouwkast of schuifdeurkast op maat

Om het gewenste resultaat te kunnen verwezenlijken, gebruiken onze meubelmakers verschillende geavanceerde machines zoals een CNC-machine en kantenbandmachine. Ieder product wordt uitvoerig getest en gemonteerd voordat het bij u in Leiden wordt geleverd. Tot slot wordt ieder meubel uitvoerig getest en goed gemonteerd voordat het bij u in Alphen aan den Rijn wordt afgeleverd.

De voordelen van LEV Interieurbouw in Alphen aan den Rijn

Of u nu een nieuwe winkelinrichting wenst voor u winkel in Alphen aan den Rijn, of dat u uw woning wilt voorzien van mooie inbouwkasten, u kunt altijd bij LEV Interieurbouw terecht. U kunt bij ons rekenen op het volgende:

  • Al ruim 20 jaar een gezaghebbende factor in de interieurbranche in het algemeen en in de winkeldisplays in het bijzonder
  • Alles wordt op maat voor u geproduceerd
  • Wij hebben de beschikking over een geavanceerd machinepark voor het op maat maken van uw winkeldisplays
  • Breed en snel inzetbaar
  • Totaalspecialist voor het design, de productie én de montage

Neem contact met ons op voor meubels op maat

Heeft u behoefte aan de hulp van onze vakkundige meubelmaker bij het verwezenlijken van een nieuwe winkelinrichting, kantoor interieur, keukenbouw of meubel op maat? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Benader ons dan via 085-2220989 of mail naar [email protected]. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de interieurbouw in Alphen aan den Rijn.