Kantoorinrichting

LEV INTERIEURBOUW

Kantoorinrichting

Is uw kantoor door de tand des tijds ingehaald en wordt het tijd om een en ander in een nieuw jasje te steken? LEV Interieurbouw ontwerpt en bouwt complete kantoorinrichtingen. Wij verzorgen het complete traject vanaf het ontwerp tot de productie en realisatie van alle interieuronderdelen in uw kantoor. Hoe gaan wij te werk? Onze ervaren interieurbouwers en interieurdesigners nemen eerst met u de wensen door over hoe u uw kantoor wilt inrichten. Vervolgens maken wij een interieurontwerp en leggen dit aan de hand van (3D-)tekeningen aan u voor.

Zodra het ontwerp helemaal aan uw wensen voldoet en u hierop akkoord heeft gegeven, starten wij met de bouw van uw nieuwe kantoorinrichting. Wij produceren en monteren het nieuwe interieur voor uw kantoor in onze werkplaats in Almere. Als dat gereed is, ondergaat het vervaardigde interieur een grondige keuring voordat het ons pand verlaat en wij tot installatie van het interieur in uw kantoor overgaan.

Ontwerp en bouw kantoorinterieur

LEV Interieurbouw biedt een breed scala aan diensten voor interieurbouw in uw kantoor. Wat kunnen wij zoal voor u maken? Eigenlijk alles. Wij maken alle soorten kantoormeubilair voor u op maat. Denk daarbij aan kasten, bureau’s, vergadertafels, room dividers, displays. Indien gewenst kunnen wij ook een moderne keuken voor uw ontwerpen en bouwen, zodat u met een lunch, borrel of feest van alle gemakken voorzien bent. Heeft u andere goede ideeën? Leg ze aan ons voor en wij maken er een functioneel ontwerp voor.

Kantoorinrichting en andere diensten

LEV Interieurbouw houdt zich bezig met meer dan uitsluitend kantoorontwerp en kantoormeubilair ontwerp. U kunt ons ook inschakelen voor onder andere:

 • ontwerpen van interieur en interieurdesign
 • interieur en inrichting voor de horeca en winkels
 • ontwerpen en vervaardigen van kasten op maat, waaronder inbouwkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten
 • maatwerk in meubels
 • keukenontwerp en keukenbouw op maat
 • winkeldisplays
 • productie van beursstands en beursonderdelen

Heeft u bijzondere wensen voor uw kantoor of voor uw kantoormeubilair? Wij adviseren u graag en denken met u mee over het ontwerp en de functionaliteiten voor uw kantoor. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden voor een uniek en op maat ontworpen vervaardigd kantoorinterieur.

Voordelen

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

15 jaar ervaring met inrichten van kantoren

LEV Interieurbouw richt zich op het creëren en realiseren van maatwerk en hoge kwaliteit interieurs voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Naast kantoorinrichting kunt u hierbij denken aan winkelinrichting en de inrichting van horecazaken, losse meubels en CNC freeswerk. Kwaliteit staat in al ons werk voorop, al ruim 15 jaar! Het interieur voor uw kantoor ontwerpen wij in overleg met u en maken wij op maat met behulp van ons moderne en professionele machinepark voor het vervaardigen van meubilair in Almere. Wij verzorgen de hele keten voor uw nieuwe kantoormeubilair: van ontwerp tot aan de productie en realisatie. LEV Interieurbouw is een kleine en flexibel werkende organisatie. Dat maakt ons breed en snel inzetbaar voor uw complete kantoorinrichting. Wij leveren onze diensten met veel plezier door heel Nederland!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Is uw kantoor toe aan een nieuwe inrichting op basis van een nieuw en uniek ontwerp? Neem dan contact op met de ervaren interieurbouwers van LEV Interieurbouw. Wij ontwerpen samen met u uw nieuwe kantoor en bouwen alles helemaal op maat voor u. Uw nieuwe kantoor is daarmee ook uw nieuwe visitekaartje. Wilt u meer weten over onze persoonlijke werkwijze? Wij vertellen u er graag meer over.

En als u dat wilt stellen wij een geheel vrijblijvende offerte voor uw kantoorinrichting voor u op. U kunt ons bellen via 085-2220989 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag met het ontwerpen en vervaardigen van uw nieuwe kantoorinterieur en kantoormeubilair.