Winkelinrichting

LEV INTERIEURBOUW

Winkelinrichting

Is het tijd voor het opnieuw inrichten van uw winkel? LEV Interieurbouw staat klaar om het hele traject voor een nieuwe winkelinrichting u uit handen te nemen. Wij ontzorgen van ontwerp tot productie en realisatie van alle interieuronderdelen in uw winkel. Onze ervaren interieurbouwers en interieurdesigners nemen eerst met u de wensen voor uw winkelinrichting door. Vervolgens stellen wij (3D-)tekeningen op met het ontwerp. Nadat wij deze ontwerpen aan u ter goedkeuring hebben voorgelegd, gaan wij aan de slag met de eerste fase van uw nieuwe winkelinrichting. Wij vervaardigen het nieuwe interieur voor in uw winkel in onze eigen werkplaats in Almere. Uw nieuwe winkelinrichting wordt daar ook gemonteerd. Tot slot ondergaat het interieur een uitgebreide keuring voordat het ons pand verlaat en het bij u wordt geïnstalleerd.

LEV Interieurbouw biedt een breed scala aan diensten voor interieurbouw in uw winkel. We maken meubels, maar ook kasten op maat. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inbouwkast, schuifdeurkast of inloopkast. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in winkeldisplays en displays op maat, waarmee u goed aan uw klanten uw producten kunt tonen. Heeft u een horecazaak? Dan is het ook mogelijk om een keuken op maat door ons te laten maken.

20 jaar ervaring met inrichten van winkels

LEV Interieurbouw richt zich op het creëren en realiseren van interieuronderdelen voor particulieren en de zakelijke markt. Winkelinrichting is hier een belangrijk onderdeel van. Kwaliteit staat bij al ons werk voorop. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met interieurbouw, custom meubels en winkelinrichting. Wij zijn zowel actief op de zakelijke markt met groot interieur (bijvoorbeeld voor de horeca of bedrijven die op beurzen staan) als op de particuliere markt (voor kleinschaliger maatwerk). Het interieur voor uw winkel maken wij op maat. Dit doen wij met ons eigen professionele machinepark. Wij regelen voor u de hele keten voor uw nieuwe winkelmeubilair: van ontwerp tot productie en realisatie. Onze organisatie is compact en functioneert daardoor flexibel. Wij zijn breed en snel inzetbaar voor uw complete winkelinrichting. Ons werkgebied bestrijkt Almere en omstreken, maar we leveren onze diensten door heel Nederland!t.

Winkelinrichting en andere diensten

Winkelinrichting is niet het enige waarmee LEV Interieurbouw zich bezighoudt. Andere diensten die wij bieden zijn:

 • Het ontwerpen van interieur en het volbrengen van interieurdesigns
 • Interieur en inrichting voor de horeca en winkels
 • Kantoorinrichting inclusief interieur
 • Het vervaardigen van kasten op maat, waaronder inbouwkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten
 • Als meubelmakerij maken wij uw meubels op maat
 • Specialist in de keukenbouw, wederom geheel voor u op maat
 • Displays voor bij u in de winkel
 • De productie van beursstands en beursonderdelen

Heeft u nog andere wensen voor uw winkelinrichting of interieur op maat voor in uw winkel? Ook die horen wij graag! Samen met u bekijken wij de mogelijkheden om uw gedroomde interieur waar te maken.

Voordelen

 • 15+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Is het tijd voor een nieuwe winkelinrichting? Neem dan contact op met de ervaren interieurbouwers van LEV Interieurbouw. Wij regelen voor u het hele traject om tot de door u gedroomde winkelinrichting te komen. Van ontwerp tot productie en van productie tot montage. Wilt u meer weten? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Onze interieurbouwers stellen aan de hand van de wensen voor uw winkelinrichting een vrijblijvende offerte voor u op. Voor al uw vragen of meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 085-2220989 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij hopen snel de door uw gewenste winkelinrichting te realiseren!