Interieurontwerp

LEV INTERIEURBOUW

Interieurontwerp

Bent u aan het nadenken over een nieuw interieurontwerp voor uw woning of bedrijfspand? Met LEV Interieurbouw heeft u dan nu een deskundige interieurontwerper gevonden. Sterker nog, LEV is op het gebied van inrichting en interieur een echte totaalspecialist. U kunt ons namelijk ook het design laten produceren en installeren. Op het gebied van interieurdesign kunt u ons inschakelen voor onder andere keukens, diverse soorten kasten, losse meubels, kantoorinrichtingen, horeca-inrichtingen en beursstands. Zowel ondernemers als particulieren kunnen dus bij LEV Interieurbouw terecht. Uiteraard wordt alles op maat gemaakt. Hieronder leest u iets preciezer waarvoor u ons als designer kunt inzetten en de werkwijze die wij er op na houden.

Waarvoor zijn wij als interieurdesigner inzetbaar?

Bij onze vroegere en huidige klanten staat LEV Interieurbouw bekend om zijn veelzijdigheid.

Dit heeft mede te maken met het feit dat wij voor veel soorten panden de inrichting en/of het interieur kunnen ontwerpen.

U kunt LEV inschakelen als interieurontwerper voor onder meer de volgende vakgebieden:

 • De inrichting en het interieur voor horecagelegenheden en winkels (ook winkeldisplays)
 • Volledige kantoorinrichtingen, inclusief interieur
 • Inbouwkasten, inloopkasten en schuifdeurkasten
 • Meubels voor kantoren en woningen
 • Keukenbouw
 • Beursstands en beursonderdelen

Heeft u op het gebied van interieurontwerp een opdracht in gedachten en vindt u deze niet direct in bovenstaand overzicht terug? Geen zorgen; als allround interieurdesigner is de kans toch bijzonder groot dat wij u van dienst kunnen zijn. Neem voor de zekerheid even contact met ons op, dan weet u snel hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Onze werkwijze bij het komen tot een fraai interieurontwerp

Heeft u al wel gefantaseerd over een fraai, nieuw interieur voor uw woning of pand, maar heeft u nog niet een heel specifiek ontwerp? Dan is dit een ideaal moment om LEV Interieurbouw in te schakelen. Onze interieurontwerper zou al binnenkort bij u langs kunnen komen. U kunt dan al uw wensen en eisen aan de ontwerper doorgeven en ook zullen alle relevante afmetingen geregistreerd worden. LEV gaat vervolgens voor u aan de slag om tot een zo optimaal mogelijk interieurdesign te komen. Dit design zal via duidelijke (3D-)tekeningen aan u getoond worden. Natuurlijk kunnen er in dit stadium eenvoudigweg nog wijzigingen doorgevoerd worden. Wanneer u akkoord gaat met ons interieurontwerp gaan wij in onze eigen werkplaats aan de slag met de realisatie ervan. Na afronding van de productie zal alles worden getest, waarna het naar uw woning of pand zal worden getransporteerd.

Voordelen

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Alles wordt voor u op maat geproduceerd
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw interieurontwerp op maat gemaakt en volledig naar wens

Waarin weet LEV Interieurbouw zich te onderscheiden?

Bent u van plan om uw winkel van geheel nieuwe displays te voorzien? Dan zou u er goed aan doen deze door LEV Interieurbouw op maat te laten maken. Bij een samenwerking met LEV gaat u immers hoe dan ook profijt hebben van de volgende facetten:

 • Al ruim 15 jaar een gezaghebbende factor in de interieurbranche in het algemeen en in de winkeldisplays in het bijzonder
 • Alles wordt op maat voor u geproduceerd
 • Wij hebben de beschikking over een geavanceerd machinepark voor het op maat maken van uw winkeldisplays
 • Breed en snel inzetbaar
 • Totaalspecialist voor het design, de productie én de montage

Hieronder leest u hoe u contact met ons kunt opnemen, bijvoorbeeld voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte.

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u inderdaad LEV Interieurbouw in te schakelen als interieurdesigner voor uw kantoor, winkel, horecazaak of woning? Of wilt u eerst meer weten over onze werkwijze of de diensten die we precies leveren? U bent in ieder geval altijd welkom om contact op te nemen. Zo kunt u al uw vragen stellen en op vrijblijvende basis een offerte aanvragen. Bel 085-2220989 of stuur een e-mail naar [email protected] om contact op te nemen. LEV Interieurbouw verheugt zich erop uw woning of bedrijfspand van een optimaal nieuw interieurontwerp te voorzien!