Keuken op maat

LEV INTERIEURBOUW

Keuken op maat

Bent u op zoek naar een specialist die u een nieuwe keuken op maat kan leveren? Of u nu een keuken wenst voor in uw woning, kantoor of horecazaak, u kunt het met een gerust hart overlaten aan LEV Interieurbouw. Op het gebied van keukenbouw staan wij bekend als een ware totaalspecialist. Dit kunnen wij zo stellen omdat wij voor het ontwerpen, het produceren en het monteren alle benodigde expertise in huis hebben. Dat uw keuken volledig op maat gemaakt wordt, geldt bij LEV dan ook als een vanzelfsprekendheid. Hieronder leest u meer informatie over onze werkwijze bij het op maat laten maken van uw keuken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Hoe gaan wij te werk bij een keuken op maat?

Of u nu een particulier bent of de eigenaar of een afgevaardigde van een bedrijf, de wensen en eisen die iemand aan een keuken stelt zijn altijd volkomen uniek. Dat geldt ook voor de ruimte waarin een nieuwe keuken moet geplaatst worden. Daarom begint elk proces op het gebied van keukenbouw met het zeer nauwgezet bespreken en uitwerken van al uw eisen en wensen. Vervolgens verwerken wij dit alles tot een ontwerp. Dit ontwerp zal u worden voorgeschoteld via (3D-)tekeningen, die u een zeer realistisch beeld zullen geven van uw toekomstige keuken.

Uiteraard kunnen naar aanleiding hiervan nog wijzigingen worden doorgevoerd. Wanneer u akkoord gaat, dan gaan wij aan de slag met het op maat maken van uw nieuwe keuken. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats, die is uitgerust met een zeer geavanceerd machinepark. In onze werkplaats wordt ook alles uitvoerig getest.

Als met zekerheid gesteld kan worden dat alles optimaal functioneert, transporteren wij alle goederen naar uw woning of (bedrijfs)pand. Aldaar kunnen wij, indien u dit wenst, ook de daadwerkelijke installatie voor onze rekening nemen.

Ontwerpen en maken maatwerk meubelen

LEV Interieurbouw biedt een breed scala aan maatwerk diensten voor interieurbouw voor kantoren, horecazaken, winkels en woningen. Wat kunnen wij zoal voor u maken? Eigenlijk alles. Wij maken alle soorten meubels voor u op maat, zoals maatwerk kasten, bureaus, vergadertafels, eettafels, salontafels, badkamermeubilair, room dividers en displays. Indien gewenst kunnen wij zelfs een moderne maatwerk keuken voor uw ontwerpen en bouwen. Leg uw wensen aan ons voor en wij maken er een functioneel ontwerp voor.

Voordelen

  • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
  • Interieurontwerp en fabricage op maat
  • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
  • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
  • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Waarin weet LEV Interieurbouw zich te onderscheiden?

Bent u in het bezit van een kantoor, een horecazaak, een woning of een ander pand waarin u een nieuwe keuken op maat wenst te laten maken? Dan zou u een verstandige keuze maken door LEV Interieurbouw hiervoor in te schakelen. Bij een samenwerking met LEV profiteert u in ieder geval van de volgende aspecten:

  • Al ruim 20 jaar een toonaangevende speler in de interieur- en keukenbranche
  • Alles wordt op maat voor u gefabriceerd
  • Wij hebben de beschikking over een modern machinepark voor het op maat maken van uw keuken
  • Breed en snel inzetbaar
  • Totaalaanbieder voor het design, de productie én de montage

Hieronder leest u hoe u contact met ons kunt opnemen voor bijvoorbeeld het, uiteraard op vrijblijvende basis, aanvragen van een offerte.

Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u van plan voor uw woning of pand een nieuwe keuken te (laten) maken? En wilt u daarvoor een totaalspecialist inzetten, in die zin dat u aan deze specialist het ontwerp, de productie én de installatie wenst uit te besteden? Door met LEV Interieurbouw in zee te gaan zou u dan een logische keuze maken. Als u even contact met ons opneemt, dan zouden we binnenkort al uw wensen en eisen in kaart kunnen brengen. Bel 085-2220989, stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons online contactformulier in om het eerste contact te leggen, het proces in gang te zetten of om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. LEV Interieurbouw verheugt zich erop uw nieuwe keuken geheel op maat voor u samen te stellen.