Horeca inrichting

LEV INTERIEURBOUW

Horeca inrichting

Is uw horeca onderneming toe aan een nieuwe inrichting? LEV Interieurbouw verzorgt graag het nieuwe interieur van uw horecazaak. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in interieurbouw en begeleiden u bij het volledige proces van inrichting van uw horeca-onderneming. Heeft u een idee voor uw nieuwe horeca interieur? Dan werken wij voor u uw idee uit tot een serieus ontwerp. Dit ontwerp leggen wij aan u voor in duidelijke 3D-tekeningen.

Handgemaakte horecameubels

De meubels maken wij zelf op maat in onze eigen werkplaats en met ons eigen machinepark. Wij beperken ons niet tot meubels voor uw horeca inrichting. We helpen u desgewenst ook verder door uw horecazaak in te richten. Zo bouwen wij kasten op maat. Wij richten uw horeca-onderneming bijvoorbeeld in met een inbouwkast, schuifdeurkast of inloopkast, zodat u altijd genoeg opslagruimte heeft.

Tevens verzorgen wij displays op maat voor de horeca, zodat u altijd uw diensten goed naar uw klanten kunt communiceren. Tot slot kunt u bij ons terecht voor een keuken op maat.

Uw hele horeca interieur, van ontwerp tot productie

U heeft een duidelijk beeld in uw hoofd hoe u uw horeca-onderneming wilt inrichten, maar nog geen concreet ontwerp? Geen probleem, wij staan u bij van ontwerp tot productie en montage. Eerst bespreken wij met u uw ideeën over uw horeca inrichting. Vervolgens zetten wij deze ideeën om in een ontwerp in duidelijke (3D-)tekeningen. Als u deze heeft goedgekeurd, gaan wij aan de slag. LEV Interieurbouw beschikt over een eigen werkplaats in Almere met eigen machines, waaronder een formaatzaag, een kantenbandmachine en CNC-machine. Daarmee bouwen wij het nieuwe horeca interieur voor uw onderneming op maat. Uw nieuwe horeca inrichting wordt natuurlijk verder eerst zorgvuldig getest voordat het onze werkplaats uit gaat.

De diensten van LEV Interieurbouw voor horeca inrichting

LEV Interieurbouw biedt een breed scala aan diensten voor de inrichting van uw horeca onderneming. Hieronder zijn:

Dit is slechts een selectie van onze diensten. Wellicht heeft u specifieke of bijzondere wensen die u nog niet bent tegenkomen? Ook die horen wij graag van u!

20 jaar ervaring met interieurbouw horeca

LEV Interieurbouw heeft 20 jaar ervaring in het ontwerp, de productie en montage van interieur voor de horeca. Daarnaast hebben we ook jarenlange ervaring met interieur voor de zakelijke en particuliere markt. Wij maken alles op maat en vervaardigen uw meubilair in ons eigen professionele machinepark in Almere. Wij zijn een compacte en daardoor flexibele organisatie die snel en breed inzetbaar is voor het inrichten van uw horeca-onderneming. Graag ontzorgen wij voor u het hele traject voor de aanschaf van uw nieuwe horeca interieur, van ontwerp tot productie en realisatie. Wij maken uw gedroomde inrichting werkelijkheid.

Waarin weet LEV Interieurbouw zich te onderscheiden?

Bent u van plan om uw winkel van geheel nieuwe displays te voorzien? Dan zou u er goed aan doen deze door LEV Interieurbouw op maat te laten maken. Bij een samenwerking met LEV gaat u immers hoe dan ook profijt hebben van de volgende facetten:

  • Al ruim 15 jaar een gezaghebbende factor in de interieurbranche in het algemeen en in de winkeldisplays in het bijzonder
  • Alles wordt op maat voor u geproduceerd
  • Wij hebben de beschikking over een geavanceerd machinepark voor het op maat maken van uw winkeldisplays
  • Breed en snel inzetbaar
  • Totaalspecialist voor het design, de productie én de montage

Hieronder leest u hoe u contact met ons kunt opnemen, bijvoorbeeld voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Is uw horeca onderneming toe aan een nieuwe inrichting en een nieuw interieur? Neem dan contact op met de ervaren interieurbouwers van LEV Interieurbouwer. Wij regelen voor u het hele traject om tot de gewenste nieuwe inrichting voor uw horecazaak te komen. Van ontwerp tot productie en van productie tot montage. Wilt u meer weten? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Onze interieurbouwers stellen aan de hand van de wensen voor uw horeca inrichting een vrijblijvende offerte voor u op. Voor al uw vragen of meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 085-2220989 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij hopen snel de door uw gewenste horeca inrichting te realiseren!