Interieurbouw Zeewolde

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Zeewolde

Bent u woonachtig of gevestigd in regio Zeewolde en bent u op zoek naar een bedrijf dat nieuwe meubels of een nieuwe interieurbouw kan realiseren? Neem dan contact op met de specialisten van LEV Interieurbouw. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van interieurbouw op maat. Wij staan klaar voor zowel bedrijven als particulieren die een nieuwe winkelinrichting, kantoorinrichting, meubel, keuken, inloopkast of beursstand en beurs onderdelen willen laten realiseren. Ieder product wordt op maat door onze meubelmakers gemaakt. Wenst u ook maatwerk meubels te laten maken? Benader ons dan en geef uw wensen aangaande de interieurbouw aan ons door.

Het ontwerp van uw maatwerk meubel in Zeewolde

Het proces van het maken van een maatwerk meubel begint met het ontwerp. Om een ontwerp te realiseren dat overeenkomt met uw wensen, gaan wij het gesprek met u aan in Zeewolde. Wanneer uw wensen en ideeën in kaart zijn gebracht, gaat de interieurontwerper aan de slag met een ontwerp. Wij werken een duidelijke 3D tekening uit waarin al uw wensen zijn meegenomen. Vervolgens leggen we deze aan u voor en bepaalt u of u akkoord gaat. Wanneer dit het geval is, starten wij met het productieproces.

Ons productieproces

Als gespecialiseerde interieurontwerper en meubelmaker zijn wij compact en flexibel. Hierdoor kunnen wij makkelijk schakelen tussen verschillende projecten. Tijdens het productieproces nemen wij de kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit van onze producten als uitgangspunt. Wanneer u ons inschakelt in Zeewolde, kunnen wij bijvoorbeeld het volgende realiseren:

 • Volledige kantoorinrichtingen
 • Een op maat gemaakte interieur voor horecagelegenheden
 • De productie van beursstand en beurs onderdelen
 • Een nieuwe winkelinrichting met bijvoorbeeld winkeldisplays
 • Interieurbouw in de vorm van een keuken op maat of custom meubels
 • Het realiseren van een inloopkast, inbouwkast of schuifdeurkast op maat

Wij maken tijdens het productieproces gebruik van technisch vernuftige machines zoals als een CNC-machine en kantenbandmachine. Door techniek te combineren met onze vaardigheden en kennis kunnen wij een perfect gemaakt, getest en gemonteerd product afleveren in Zeewolde.

Waarom kiezen voor LEV Interieurbouw in Zeewolde?

Wilt u een vakkundige meubelmakerij inschakelen voor het verwezenlijken van een nieuwe inrichting voor uw woning, kantoor of winkel in Zeewolde? Schakel dan de specialisten van LEV Interieurbouw in. Wij onderscheiden ons door het volgende:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Neem contact met ons op voor interieurbouw op maat

Wenst u ons in te schakelen voor het realiseren van een nieuwe winkelinrichting, kantoor interieur, keukenbouw, meubels op maat? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak tijdens het realiseren van de interieurbouw? Benader ons dan via 085-2220989 of stuur een mail naar e-mailadres [email protected]. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw meubels op maat in Zeewolde.