Interieurbouw

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw

Is uw kantoor, horecazaak, winkel of woning toe aan een nieuw interieur? LEV Interieurbouw staat u bij tijdens alle stappen van uw interieurbouw. Wij begeleiden u bij het ontwerp, de productie en de montage van uw interieur. Heeft een bijvoorbeeld al een idee van een mooi interieur, maar nog geen ontwerp? Dan helpt onze interieurbouwer u met het ontwerpen van wat u verlangt. Wij maken duidelijke (3D-)tekeningen van het ontwerp en leggen die aan u voor om te zien of het helemaal aan uw wensen voldoet. Niet alleen verzorgen wij het ontwerp van uw gedroomde interieur. Ook verzorgen wij voor u de productie en montage van uw interieur. Wij geloven dat alles op het gebied van interieurbouw is te realiseren met de juiste kennis en techniek. Dus wenst u schuine inbouwkasten? Gestoffeerde banken of stalen barconstructies? Allemaal geen probleem, onze interieurbouwer vervult al uw wensen op het gebied van interieurbouw voor u.

De productie van uw interieur

LEV Interieurbouw is een interieurbouwer met een compacte organisatie en een flexibele werkwijze. Daardoor kunnen wij snel schakelen tijdens projecten. Bij de productie van uw interieur staan duurzaamheid, creativiteit en kwaliteit centraal. Nadat wij met u de 3D-tekeningen van het ontwerp van uw interieur hebben doorgesproken, gaan wij met de interieurbouw aan de slag. In Almere bevindt zich de werkplaats van LEV Interieurbouw. Hier beschikken wij over een uitgebreid machinepark om uw gewenste interieur te realiseren.

Tot de interieurbouw behoort natuurlijk ook het testen en het monteren. Wij testen alles zorgvuldig voordat het onze werkplaats verlaat. Daardoor kunt u rekenen op hoge kwaliteit interieurbouw. Onze diensten zijn inzetbaar in Almere en omgeving, maar ook elders in Nederland.

Interieurbouw voor zakelijke en particuliere markt

Wij verzorgen interieurbouw voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij creëren en realiseren interieuronderdelen voor onder meer winkelinrichting, horeca en losse meubels. Ook verzorgen wij voor onze klanten CNC-freeswerk: computergestuurd freeswerk met een machine. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, of u nu als zakelijke klant of particulier bij ons aanklopt. Wij brengen uw idee tot leven. We regelen een duidelijk proces voor uw interieurbouw, van de aanvraag tot het ontwerp en de realisatie. LEV Interieurbouw heeft meer dan 20 jaar ervaring in de interieurbranche. Dus bent u op zoek naar groot interieur voor de zakelijke markt, in de horeca of op een beurs? Of zoekt u als particulier kleinschaliger maatwerk interieur? Leg het allemaal gerust voor aan onze interieurbouwer, wij maken uw wensen waar.

Voordelen

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Welke diensten verlenen wij?

LEV Interieurbouw is breed inzetbaar voor al uw interieurwensen. Wij inzetbaar voor onder meer:

 • Het ontwerpen van interieur en het volbrengen van interieurdesigns
 • Interieur en inrichting voor de horeca en winkels
 • Kantoorinrichting inclusief interieur
 • Het vervaardigen en de bouw van kasten op maat, waaronder inbouwkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten
 • Als meubelmakerij maken wij uw meubels op maat
 • Specialist in de keukenbouw, wederom geheel voor u op maat
 • Displays voor bij u in de winkel
 • De productie van beursstands en beursonderdelen

Heeft u nog andere wensen op het gebied van interieurbouw? Leg ook die gerust aan onze specialisten voor! Dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

Hieronder leest u hoe u contact met ons kunt opnemen, bijvoorbeeld voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Is uw woning, winkel of kantoor toe aan nieuw interieur? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en verzorgen voor u het hele proces voor uw nieuwe interieur. Van ontwerp tot productie tot montage.

Graag vertellen wij meer over onze werkwijze en maken wij een offerte voor uw project. Wij voldoen graag aan uw wensen en doen alles in overleg met u.

Voor al uw vragen of meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 085-2220989 of een e-mail te sturen naar [email protected]. LEV Interieurbouw maakt uw gedroomde interieur werkelijkheid.