Interieurbouw Harderwijk

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Harderwijk

Wilt u voor interieurbouw op maat in uw woning, winkel, horecagelegenheid of kantoor in Harderwijk een gespecialiseerde meubelmaker inschakelen? Bij LEV Interieurbouw bent u aan het juiste adres. Bedrijven en particulieren kloppen bij ons aan voor het realiseren van maatwerk interieurbouw in de vorm van een nieuwe winkelinrichting, meubel, inbouwkast, kantoorinrichting, keuken, inloopkast, beursstand of beurs onderdelen. Ieder product wordt door onze meubelmaker volledig naar uw wensen gerealiseerd. Heeft u interesse gekregen in onze diensten op het gebied van interieurbouw? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw winkelinrichting, kantoor interieur of meubels in Harderwijk.

Het ontwerp van uw maatwerk meubel in Harderwijk

Om een mooi resultaat af te kunnen leveren, start onze interieurdesigner met het maken van een ontwerp. Dit ontwerp wordt op basis van uw ideeën en wensen gerealiseerd. Om uw wensen in kaart te brengen, zal onze interieurontwerper een gesprek met u houden in Harderwijk. Zo vormen wij een goed beeld van uw ideeën. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerpen. Wij werken een duidelijk 3D tekening uit, die u direct laat zien wat wij in gedachten hebben. Gaat u akkoord met deze tekening? Dan wordt het productieproces in werking gezet.

Ons productieproces in Harderwijk

Tijdens het productieproces zijn onze meubelmakers goed in staat om tussen de verschillende projecten te schakelen van vanwege de compactheid en flexibiliteit van ons bedrijf. De kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Wij kunnen bijvoorbeeld het volgende voor u realiseren in Harderwijk:

 • Volledige kantoorinrichtingen
 • Een op maat gemaakte interieur voor horecagelegenheden
 • De productie van beursstand en beurs onderdelen
 • Een nieuwe winkelinrichting met bijvoorbeeld winkeldisplays
 • Interieurbouw in de vorm van een keuken op maat of custom meubels
 • Het realiseren van een inloopkast, inbouwkast of schuifdeurkast op maat

Wij gebruiken krachtige en geavanceerde machines om het gedroomde meubel te realiseren. Denk aan een CNC-machine en kantenbandmachine. Het op maat gemaakte meubel wordt vervolgens goed getest en gemonteerd voordat wij het bij u afleveren in Harderwijk.

De voordelen van LEV Interieurbouw in Harderwijk

LEV Interieurbouw is het bedrijf waar u moet zijn wanneer u uw woning, kantoor, winkel of horecagelegenheid wilt voorzien van een nieuwe inrichting. Wij onderscheiden ons door het volgende:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Neem contact met ons op voor meubels op maat

Wilt u onze meubelmakers in Harderwijk inzetten voor het verwezenlijken van een nieuwe winkelinrichting, kantoor interieur, keukenbouw of meubels op maat? Of wilt u meer te weten komen over ons productieproces? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-2220989 of mail naar [email protected]. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor het interieurontwerp en de interieurbouw in Harderwijk.