Interieurbouw Het Gooi

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Het Gooi

Bent u eigenaar van een mooi kantoor in Het Gooi en wilt u een nieuwe winkelinrichting laten ontwerpen? Of wilt u uw woning voorzien van nieuwe meubels op maat? Dan zit u helemaal goed bij LEV Interieurbouw. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in interieurbouw voor zowel bedrijven als particulieren. Onze meubelmakers realiseren bijvoorbeeld een nieuwe winkelinrichting, kantoorinrichting, meubels, een keuken, een inloopkast of beursstands en beurs onderdelen. Ieder meubel wordt volledig naar uw wensen op maat gemaakt. Wenst u in Het Gooi ook onze meubelmakerij in te schakelen voor maatwerk interieurbouw? Neem dan contact met ons op en geef u wensen aan ons door.

Meubels op maat in het Gooi

Wenst u meubels op maat in Het Gooi? Of zoekt u een specialist die een nieuwe winkel- of kantoorinrichting kan realiseren? Schakel dan onze meubelmakers in. Het proces begint met het maken van een ontwerp. Om een goed ontwerp te kunnen realiseren dat aansluit bij uw wensen, gaan wij het gesprek aan met u. Wanneer wij een goed beeld hebben van uw wensen, maken wij een mooi ontwerp van de meubels. Dit is een duidelijke 3D tekening die direct een goed beeld geeft van ons idee. Gaat u akkoord met ons ontwerp? Dan wordt het productieproces in gang gezet.

Ons productieproces in het Gooi

Tijdens het productieproces zijn wij in staat om snel te schakelen tussen projecten door de compactheid van ons bedrijf en onze flexibiliteit. Bij de realisatie van onze producten staat kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit voorop. Wij realiseren voor in Het Gooi bijvoorbeeld:

 • Volledige kantoorinrichtingen
 • Een op maat gemaakte interieur voor de horeca
 • De productie van beursstand en beurs onderdelen
 • Een nieuwe winkelinrichting met bijvoorbeeld winkeldisplays
 • Interieurbouw in de vorm van een keuken op maat of custom meubels
 • Het realiseren van een inloopkast, inbouwkast of schuifdeurkast op maat

De meubelmakers gebruiken technisch geavanceerde machines als een CNC-machine en kantenbandmachine. Met hulp van deze machines en onze kennis vaardigheden, kunnen wij de meubels realiseren zoals u die wenst. Natuurlijk wordt ieder product goed getest en gemonteerd voordat ze bij u in Het Gooi worden afgeleverd.

Waarom kiezen voor LEV Interieurbouw in Het Gooi?

Heeft u behoefte aan een nieuw interieur voor uw winkel, horecagelegenheid of kantoor in Het Gooi? Dan geven wij een aantal redenen om te kiezen voor het vakmanschap van LEV Interieurbouw. Onze meubelmakerij kenmerkt zich door het volgende:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Neem contact met ons op

Wilt u de zorg van de inrichting in uw woning, kantoor, winkel of horecagelegenheid in Het Gooi overlaten aan de specialisten van LEV Interieurbouw? Of wilt u meer te weten komen onze werkwijze? Benader dan onze specialisten via telefoonnummer 085-2220989 of e-mailadres [email protected]. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor de maatwerk interieurbouw in Het Gooi.