Interieurbouw Hilversum

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Hilversum

Heeft u in Hilversum een mooi kantoor dat u wilt voorzien van nieuw interieur? Of wilt uw woning verrijken met een prachtige inloopkast op maat? Maak dan kennis met LEV Interieurbouw uit Almere. Wij zijn specialist op het gebied van interieurbouw voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een nieuwe winkelinrichting, kantoorinrichting, meubels of een keuken op maat, een inloopkast of de productie van beurs onderdelen, wij kunnen het voor u realiseren. Al onze producten worden perfect op maat gemaakt en geleverd. Wilt u ook een interieurontwerp laten maken door onze specialist? Of heeft u behoefte aan een nieuwe kantoor- of winkelinrichting in Hilversum? Neem dan contact met ons op en geef u wensen aan ons door.

Maatwerk interieur in Hilversum

Wilt u een prachtig nieuwe interieur laten verwezenlijken in Hilversum? Of wilt u een nieuwe winkelinrichting voor uw winkel? De specialisten van LEV Interieurbouw gaan graag voor u aan de slag. Voordat wij aan de slag gaan met het realiseren van de op maat gemaakte meubelen, willen wij eerst meer te weten komen over uw wensen. Middels een gesprek krijgen wij hier meer duidelijkheid over. Vervolgens tekenen wij een ontwerp. Wij maken een duidelijke 3D tekening en leggen deze aan u voor. Gaat u akkoord? Dan starten wij met het productieproces.

Productieproces van interieur

Onze meubelmakerij is compact en flexibel en daarom zijn wij in staat om snel te schakelen bij projecten. Tijdens het realiseren van de producten staat kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit voorop. U kunt ons in Hilversum bijvoorbeeld inschakelen voor:

 • Interieurbouw in de vorm van een keuken op maat of custom meubels
 • Een nieuwe winkelinrichting met bijvoorbeeld winkeldisplays
 • Volledige kantoorinrichtingen
 • Een op maat gemaakte interieur voor de horeca
 • De productie van beursstand en beurs onderdelen
 • Het realiseren van een inloopkast, inbouwkast of schuifdeurkast op maat

Onze meubelmakers maken gebruik van geavanceerde machines zoals een kantenbandmachine en CNC-machine om de gewenste meubels te realiseren. Uiteraard testen en monteren wij alles zorgvuldig voordat het de deur uitgaat naar u in Hilversum.

Waarom kiezen voor LEV Interieurbouw in Hilversum?

Wilt u uw kantoor, winkel of horecagelegenheid in Hilversum voorzien van een in een nieuwe interieur? Dan is LEV Interieurbouw zeker een goede keuze. Wij kenmerken ons door het volgende:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een nieuwe inrichting voor uw woning, kantoor of horecagelegenheid in Hilversum? Draag het ontwerp, de productie en montage van uw meubels dan over aan de specialisten van LEV Interieurbouw. Voor meer informatie over onze werkwijze, het inplannen van een gesprek of een offerte op maat belt u naar 085-2220989 of stuurt u een e-mail naar [email protected]. Wij ontvangen dan graag meer informatie aangaande uw wensen voor de interieurbouw in Hilversum.