Interieurbouw Huizen

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Huizen

Bent u de bezitter van een woning, een kantoor, een horeca-etablissement of een winkel in of nabij Huizen? En dient uw pand van een nieuwe inrichting, of van nieuw interieur, te worden voorzien? Als u in zee gaat met LEV Interieurbouw, dan zou u voor een ware totaalspecialist kiezen. Wij hebben namelijk alle expertise in huis voor het creëren van een uniek design, maar ook voor de productie en de daadwerkelijke realisatie van nieuw interieur. Verder is de productie van beursstands en beursonderdelen een van onze specialisaties. Als particulier kunt u bij uitstek bij ons terecht voor uw keuken, losse meubels en inbouw-, inloop- en schuifdeurkasten. Al deze producten worden natuurlijk helemaal op maat voor u geleverd. Lees hieronder meer over onze werkwijze en de diensten die we leveren.

Werkwijze van LEV Interieurbouw

Wanneer we tot een ontwerp zijn gekomen, uiteraard afgestemd op al uw wensen en eisen, dan tonen wij dit u via nauwelijks van echt te onderscheiden (3D-)tekeningen. Mocht u nog aanpassingen wensen, dan voeren wij deze natuurlijk door. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de productie. Dit gebeurt in onze werkplaats, die is uitgerust met een zeer modern machinepark.

Na het afronden van de productie wordt alles uitvoerig getest. Pas als met zekerheid gezegd kan worden dat alles perfect functioneert, brengen wij de goederen naar u in Huizen.

Inzetbaar voor interieurbouw in Huizen

Bij vroegere en huidige klanten in en rond Huizen staat LEV Interieurbouw bekend als een veelzijdige specialist op het gebied van inrichting en interieur. Zo kunt u ons inschakelen voor de volgende diensten:

 • Het ontwerpen van interieur en het perfectioneren van interieurdesigns
 • Inrichting en interieur voor horeca-etablissementen en winkels
 • Volledige kantoorinrichtingen, inclusief interieur
 • Productie van inbouwkasten, inloopkasten en schuifdeurkasten; alles op maat
 • Als meubelmakerij maken wij uw meubels op maat
 • Deskundig in de keukenbouw, wederom volledig op basis van maatwerk
 • Winkeldisplays
 • Productie van beursstands en beursonderdelen

Heeft u wat betreft interieurbouw een opdracht die u niet in het bovenstaande overzicht ziet staan? Geen zorgen, want de kans is groot dat we u toch verder kunnen helpen. Neem voor de zekerheid gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen onderzoeken.

Waarin onderscheidt LEV zich?

Bent u in het bezit van een kantoor, een winkel of een horecagelegenheid in Huizen? Wanneer u een nieuwe inrichting of nieuw interieur wenst, dan is om de volgende redenen het inschakelen van LEV Interieurbouw een goede keuze:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor interieurbouw in Huizen

Denkt u er inderdaad over om uw interesse in nieuw interieur voor uw pand in Huizen om te zetten tot het inschakelen van LEV Interieurbouw? Een goede keuze, want voor het ontwerp, de productie en de realisatie beschikken wij over alle benodigde expertise. Neem u even contact met ons op? Dan bespreken we binnenkort al uw eisen en wensen. Bel 085-2220989 of stuur een e-mail naar [email protected] om dit in gang te zetten.

Wij verheugen ons erop uw project met betrekking tot interieurbouw in of nabij Huizen tot een goed einde te brengen.