Interieurbouw Leiden

LEV INTERIEURBOUW

Interieuwbouw Leiden

Zoekt u in de omgeving van Leiden een specialist op het gebied van interieurbouw? Dan zit u helemaal goed bij LEV Interieurbouw. Wij zijn een meubelmaker die zowel bedrijven als particulieren helpt met het verwezenlijken van maatwerk meubels. Denk aan een nieuwe winkelinrichting, inbouwkast, kantoorinrichting, keuken, inloopkast, beursstand of beurs onderdelen. Ieder product wordt door onze meubelmakerij op maat gemaakt, zodat het perfect past in uw woning, winkel, kantoor of horecagelegenheid. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij het realiseren van de producten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Het ontwerp van uw maatwerk meubel in Leiden

Een mooi product heeft altijd een goed ontwerp als basis. Daarom zal onze interieurdesigner vooraf uitgebreid aan het werk gaan met het maken van een ontwerp. Om het ontwerp volgens uw wensen en ideeën uit te kunnen werken, gaan wij het gesprek met u aan. Vervolgens gaan wij aan de slag met ontwerpen. De interieurontwerper maakt een 3D tekening en legt deze aan u voor. Is het ontwerp precies zoals u het wenst in Leiden? Dan starten wij met het productieproces.

Ons productieproces

LEV Interieurbouw is een compact en flexibel bedrijf dat in staat is om snel te schakelen tussen verschillende projecten. Bij ieder project hebben wij de kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Welk project wilt u ons in Leiden laten uitvoeren? Wij realiseren bijvoorbeeld:

 • Volledige kantoorinrichtingen
 • Een op maat gemaakte interieur voor horecagelegenheden
 • Een beursstand en beurs onderdelen
 • Een nieuwe winkelinrichting met bijvoorbeeld winkeldisplays
 • Een keuken op maat of custom meubels
 • Een inloopkast, inbouwkast of schuifdeurkast op maat

Voor het juiste resultaat gebruiken wij tijdens het productieproces geavanceerde machines zoals een CNC-machine en kantenbandmachine. Tot slot wordt ieder meubel uitvoerig getest en goed gemonteerd voordat het bij u in Leiden wordt afgeleverd.

De voordelen van LEV Interieurbouw in Leiden

Wenst u een nieuwe winkelinrichting, kantoorinrichting, horeca interieur of woning interieur in Leiden? Dan kunt u altijd rekenen op LEV Interieurbouw. Wij kenmerken ons door het volgende:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Neem contact met ons op voor meubels op maat

Wenst u onze meubelmakerij in te schakelen voor het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting, woninginrichting, winkelinrichting of horeca interieur in Leiden? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benader ons dan via 085-2220989 of mail naar [email protected]. Wij ontvangen dan graag meer informatie over wensen, zodat wij een prachtig interieurontwerp voor in Leiden kunnen maken.