Interieurbouw Lelystad

LEV INTERIEURBOUW

Interieuwbouw Lelystad

Heeft u in of nabij Lelystad een winkel, woning, kantoorpand of horecazaak? En wenst u uw pand van nieuw interieur te voorzien? Wanneer u LEV Interieurbouw inschakelt, dan kiest u voor een specialist op alle facetten van de interieurbouw. Wat dat inhoudt? LEV beschikt over alle expertise om voor u het ontwerp, de productie en de realisatie voor z’n rekening te nemen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de productie van beursstands en beursonderdelen. Voor particulieren is LEV interessant vanwege de keukens, losse meubels en inbouw-, inloop- en schuifdeurkasten die wij volledig op maat produceren.

LEV Interieur maakt maatwerk interieur

Wanneer u met ons in zee gaat, dan maken we – afgestemd op uw wensen en eisen – een ontwerp. Dit leggen we vervolgens aan u voor door middel van zeer realistische (3D-)tekeningen. Gaat u akkoord, dan maken we dit ontwerp in onze met geavanceerde machines uitgeruste werkplaats tot waarheid. Aldaar wordt het geheel bovendien uitgebreid getest.

Als alles functioneert zoals het hoort brengen we de goederen naar u in Lelystad. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen of even verder lezen.

Waarvoor zijn wij in en rond Lelystad inzetbaar?

In Lelystad en omgeving wordt LEV Interieurbouw door klanten geroemd. Niet alleen om de steeds weer geleverde kwaliteit, maar ook om de diversiteit aan diensten die we bieden. Hieronder vallen:

 • Het ontwerpen van interieur en het perfectioneren van interieurdesigns
 • Inrichting en interieur voor horeca-etablissementen en winkels
 • Volledige kantoorinrichtingen, inclusief interieur
 • Productie van inbouwkasten, inloopkasten en schuifdeurkasten; alles op maat
 • Als meubelmakerij maken wij uw meubels op maat
 • Deskundig in de keukenbouw, wederom volledig op basis van maatwerk
 • Winkeldisplays
 • Productie van beursstands en beursonderdelen

Heeft u een opdracht in de interieurbouw en ziet u deze niet in het overzicht hierboven staan? Maakt u zich geen zorgen, want er is een grote kans dat we u toch van dienst kunnen zijn. Neem gerust even contact met ons op om hier meer zekerheid over te hebben.

Waarin onderscheidt LEV zich?

Bent u de eigenaar van een horecazaak, een kantoorpand of een winkel in Lelystad? LEV Interieurbouw is een specialist die u voor een nieuwe inrichting gerust kunt inschakelen. Om de volgende redenen kunnen we dit zo stellen:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vertaalt u uw interesse voor nieuw interieur voor uw pand in Lelystad naar het inzetten van LEV Interieurbouw? U zult er geen spijt van krijgen, want u verzekert zich hiermee van een prachtig ontwerp, dat vakkundig zal worden geproduceerd en gerealiseerd. Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen we snel uw wensen en eisen doorspreken. Bel 085-2220989 of stuur een e-mail naar [email protected] om het proces op te starten of uw vragen te stellen. Wij kijken er naar uit uw opdracht op het gebied van interieurbouw in Lelystad tot een fraai resultaat te laten leiden.