Interieurbouw Utrecht

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Utrecht

Wenst u uw horecazaak, kantoor, winkel of woning in of nabij Utrecht te voorzien van nieuw interieur? LEV Interieurbouw is een expert op dit gebied. Een specialist in alle facetten van de interieurbouw zelfs. Bij LEV nemen we namelijk het ontwerpen, het produceren én het monteren voor onze rekening. Met onze doelgerichte aanpak hebben we al vele bedrijven uitgerust met hagelnieuw interieur op maat. Staat u namens uw bedrijf wel eens op een beurs? Dan zal het u interesseren dat wij ook over alle expertise beschikken voor de productie van beursstands en beursonderdelen. Verder kunnen particulieren van onze diensten gebruikmaken voor het realiseren van bijvoorbeeld keukens, losse meubels en inloop-, inbouw- en schuifdeurkasten op maat.

Interieur op maat in Utrecht

Het begint natuurlijk altijd met een design, dat wij opstellen aan de hand van uw wensen en eisen. Ons design wordt via levensechte (3D-)tekeningen aan u ter beoordeling getoond. Pas als u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Doordat wij beschikken over een machinepark zal alles in afzienbare tijd worden geproduceerd. Na alles vervolgens grondig te hebben getest vervoeren wij het naar u in Utrecht. Hieronder vindt u een opsomming van diensten die bij ons het vaakst worden afgenomen.

Waarvoor zijn wij in en rond Utrecht inzetbaar?

In de omgeving van Utrecht wordt LEV Interieurbouw geroemd om de grote diversiteit aan diensten waarvoor LEV in te schakelen is. Hiervan komen de volgende vermoedelijk het vaakst voor:

 • Het ontwerpen van interieur en het optimaliseren van interieurdesigns
 • Interieur en inrichting voor horecagelegenheden en winkels
 • Volledige kantoorinrichtingen, inclusief interieur
 • Productie van inloopkasten, schuifdeurkasten en inbouwkasten, alles geheel op maat
 • Als meubelmakerij maken wij uw meubels op maat
 • Deskundig in de keukenbouw, wederom volledig op basis van maatwerk
 • Displays voor in winkels
 • Productie van beursstands en beursonderdelen

Heeft u op het gebied van interieurbouw iets in gedachte dat u niet meteen in dit overzicht terugvindt? Dan raden we u aan om toch even contact met ons op te nemen. De praktijk leert namelijk dat wij meestal wel degelijk raad weten met uw opdracht.

Waarin onderscheidt LEV zich?

Bent u de eigenaar van een horecazaak, een kantoorpand of een winkel in of nabij Utrecht? Dan is het voor u goed om te weten dat wanneer u LEV Interieurbouw inschakelt voor een nieuwe inrichting, u zeker profiteert van deze pluspunten:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u uw belangstelling voor nieuw interieur in uw pand in Utrecht om te zetten tot de inzet van LEV Interieurbouw? Dan wilt u misschien meer weten over onze exacte manier van werken en waarschijnlijk ook over de te verwachten kosten. Bel 085-2220989 of stuur een e-mail naar [email protected] om het eerste contact te leggen. Dan stemmen we zo snel mogelijk uw wensen af op onze mogelijkheden. U zult daarna snel ontdekken dat LEV Interieurbouw in de omgeving van Utrecht niet voor niets bekendstaat als specialist op het gebied van het ontwerpen, produceren en leveren van nieuw interieur.