Interieurbouw Nieuwegein

LEV INTERIEURBOUW

Interieurbouw Nieuwegein

Wilt u uw kantoorpand, horeca-etablissement, winkel of woning in Nieuwegein van een nieuwe interieurbouw voorzien? Als u hiervoor LEV Interieurbouw inschakelt, dan heeft u in één klap het ontwerp, de productie en de bewerkstelliging van uw interieur geregeld. LEV is namelijk een totaalaanbieder als het gaat om de bouw van interieur. Als totaalaanbieder hebben we reeds vele bedrijven in de omgeving van Nieuwegein van nieuw interieur mogen voorzien. Staat u wel eens namens uw onderneming op een beurs? Dan zijn we verheugd u mede te delen dat wij ook voor de productie van beursstands en beursonderdelen alle benodigde expertise in huis hebben.

Specialist in meubels op maat

Particulieren weten LEV regelmatig te vinden voor bijvoorbeeld keukens, losse meubels en inbouw-, inloop- en schuifdeurkasten. Uiteraard wordt alles geheel op maat voor u ontwerpen. Dit ontwerp wordt u middels realistische (3D-)tekeningen voorgelegd.

Wanneer u akkoord, gaan wij in onze met geavanceerde machines uitgeruste werkplaats aan de slag. Voor we alle goederen naar u in Nieuwegein brengen, wordt natuurlijk eerst nog eens alles grondig getest. Om te weten welke diensten we precies aanbieden kunt u verder lezen of contact met ons opnemen

Waarvoor zijn wij in en rond Nieuwegein inzetbaar?

Bij klanten in Nieuwegein en omgeving wordt LEV Interieurbouw geprezen om de diversiteit aan diensten. De volgende doeleinden zijn doorgaans het populairst:

 • Het ontwerpen van interieur en het optimaliseren van interieurdesigns
 • Interieur en inrichting voor horecagelegenheden en winkels
 • Volledige kantoorinrichtingen, inclusief interieur
 • Productie van inloopkasten, schuifdeurkasten en inbouwkasten; geheel op maat gemaakt
 • Als meubelmakerij maken wij uw meubels op maat
 • Deskundig in de keukenbouw, wederom volledig op basis van maatwerk
 • Winkeldisplays
 • Productie van beursstands en beursonderdelen

Heeft u met betrekking tot interieurbouw een project dat u in het bovenstaande schema niet gelijk terugvindt? Geen zorgen, want de kans is groot dat we u toch verder kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarin onderscheidt LEV zich?

Bent u in het bezit van een kantoor, een horecagelegenheid of een winkel in of bij Nieuwegein? Door hiervoor LEV Interieurbouw in te schakelen voor een nieuwe inrichting maakt u een goede keuze. Dit uit zich onder meer via de volgende aspecten:

 • 20+ jaar expertise in de interieurbranche
 • Interieurontwerp en fabricage op maat
 • Snel en breed inzetbaar voor unieke interieurs
 • LEV Interieurbouw kan alles: van ontwerp tot productie en realisatie
 • Uw display op maat gemaakt en volledig naar wens

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u uw interesse voor nieuw interieur voor uw pand in Nieuwegein vertalen naar het inzetten van LEV Interieurbouw? Een goed idee. Zo bent verzekerd van een fraai design en een vakkundige productie en montage. Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen we snel alle ins en outs doorspreken. Bel 085-2220989 of stuur een e-mail naar [email protected] om dit in gang te zetten. Wij zien er naar uit uw project met betrekking tot interieurbouw in Nieuwegein tot een goed einde te brengen.